Yvonne Fotballdrakter barn SheldonS

0

Roma drakt

Dean Smith føler at Ipswichs Luke Hyam skal sendes ut etter sin horror takle på Alan Judge, og beskriver den som hensynsløs The Irishman ble skadet i løpet av de første fem minuttene på Portman Road og ble stretched off med beinet strapped opp og hans hender som dekker Hans ansikt dommer er tatt til sykehus og brentford lederen var livlig med luke hyam s utfordring Manchester United drakt etter konkurransen. Han sa: Jeg har ikke hørt sluttresultatet ennå, men han er gått på sykehus, og vi venter bare på å høre at jeg håper det er ikke så ille som jeg fryktet fordi jeg hørte noe og jeg håper Det var skinnputen i stedet for benet. Jeg trodde det var litt av en stygg takle personlig, og jeg trodde Roma drakt det fortjente et rødt kort.

Jeg trodde ballen var der for å gå inn og gjøre Alan på samme tid, og det var veldig hensynsløst etter min mening. Smith mener også at en feil på Ryan Woods senere i spillet, så vel som fortjener et rødt kort, og jeg føler meg også taklet på Ryan Woods senere på den frie og fortjente et rødt kort. I mellomtiden trodde Ipswich Towns sjef Mick McCarthy ikke at det var en feil på Dommer og var skuffet over Smiths kommentarer, men sa at han var lei seg for sin landsmann. Han sa at jeg var skuffet hvis han sa det. Tror ikke det er, jeg tror han har vunnet ballen. Jeg vil gjerne klage til dommeren om hvorfor det er å bestille hvis du vinner ballen. Jeg tror det ikke er slemt i det hele tatt, så det overrasker meg at jeg virkelig er lei meg for Judgey fordi jeg kjenner ham og han er en stor gutt og en Juventus drakt nydelig spiller, så jeg føler meg veldig lei meg for ham.

01/24/2019 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrights ©2017 Rayslist2sell.com | All Rights Reserved.
Skip to toolbar